Edremit Belediyesi’nden Onur Haftası’na Destek
Edremit Belediyesi’nden Onur Haftası’na Destek
Yayınlanma :
28.06.2015 12:10
Güncelleme :
28.06.2015 12:10


Tüm dünyada ? ?Onur Haftası? nedeniyle LGBTİ (lezbiyen, gay, biseksüel, transseksüel ve interseksüel) bireylerin düzenlendiği ve bazı kurumlarında desteklerini göstermek için Twitter’da logolarını gökkuşağına boyadığı etkinlik içerisinde Edremit Belediyesi de yer aldı.
Sosyal Medyada farklı çıkışları ile dikkatleri çeken Edremit Belediyesi’nin sosyal medyası bu kez Amerika’da eş cinsel evliliklerin serbest bırakılmasının ardından Beyaz Saray Logosu’nun LGBTİ renkleri ile boyanmasının takibinde yayılan akıma uydu ve belediyenin logosu bu renkler ile servis edildi. Belediye’ni resmi twitter hesabından ayrıca “Herkesin hayatına, hiç kimse karışamaz” tweeti atıldı. Bu paylaşım yüzlerce kişi tarafından beğeni topladı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: