Gemlik’teki Emeklilere Müjde
Gemlik’teki Emeklilere Müjde
Yayınlanma :
01.07.2015 15:35
Güncelleme :
01.07.2015 15:35


Türkiye Emekliler Günü nedeniyle Şube Başkanı Ömer Şimşek ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Belediye Başkanı Refik Yılmaz, zeytin çikolatası hediye etti. Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı’nın da yer aldığı ziyarette konuşan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Emekçi de, emekli de bizim emekçimiz, bizim emeklimiz” diyerek, devletin her kurumunun yasalar ve güçleri oranında toplumun her kesimine sahip çıkması gerektiğini söyledi.
Emekliler Gününü kutladığını dile getiren Belediye Başkanı Refik Yılmaz, TOKİ yetkilileriyle görüşmelerin devam ettiğini hatırlatarak, ilk etapta gelecek bin 100 konutluk çalışmada Emekliler Derneği üyelerine yüzde 10 oranında hak tanınabileceğini belirtti. Bu anlaşmanın daha sonra yapılacak TOKİ konutları için de geçerli olabileceğini ifade eden Yılmaz, Gemlikli emekliler için her türlü fedakârlığı yapıp, çalışmaları takip edeceklerini söyledi.
Emeklilere yönelik çalışmaları, desteği ve hizmetleri adına Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı’ya teşekkür eden Türkiye Emekliler Derneği Gemlik Şube Başkanı Ömer Şimşek’te, emeklileri kira ödermiş gibi ev sahibi yapacak bu öneriyi büyük bir mutlulukla karşıladıklarını kaydetti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: