Kapaklı’daki Emlakçılar Bir Araya Geldi
Kapaklı’daki Emlakçılar Bir Araya Geldi
Yayınlanma :
24.03.2015 10:20
Güncelleme :
24.03.2015 10:20


Kahvaltıya Kapaklı Emlakçılar Derneği Başkanı Kemal Özel, Kapaklı Emlakçılar Derneği Yönetim Kurulu üyeleri ile çok sayıda emlakçı katıldı. Kapaklı Emlakçılar Derneği Başkanı Kemal Özel, programda yaptığı konuşmada, "Derneğimiz 2014 yılında kurulan ve bir yıldır faaliyetlerini artırarak çalışan bir dernektir. Derneğimizin kuruluşunda emeği geçen büyüklerimize ve arkadaşlarımıza teşekkürü bir borç olarak görüyorum. Emeklerinizi boşa çıkarmadan derneğimizi layık olduğu yere getireceğiz" dedi.
Derneğin yeni olması nedeniyle üye çalışması yaptıklarını bu nedenle de üyelere yönelik istişare toplantılarını yapamadıklarını anlatan Dernek Başkanı Özel, "Bugünden itibaren bizler dernek olarak size daha yakın ve verimli çalışmalara imza atmak için burada toplandık. İnşallah daha sonraki sürecimizde bir lokal olacaktır. Bilindiği üzere dernekler birlik ve beraberliğin temel kurumlarından olan bir sivil toplum kuruluşudur. Sizlerin de derneğimize üyelik noktasında kararlı olmanızı istiyoruz. Ne kadar çok üyemiz olursa o kadar da güçlü oluruz" açıklamasını yaptı.
Vergi vermeden emlakçılık yapanlara karşı birlik olma çağrısı yapan Özel, "Kapaklı’da emlak sektörü, inşaat sektörü önde olduğu için emlakçı gibi görünen, inşaatçı gibi görünen ama devletine bir kuruş katkı sağlamayan bizlerin de yumuşak yüzünü kullanarak ortada iş yapanlara müsaade etmemek ve bunlara hep birlikte dur demek gerekiyor. Bizler buradaki iş potansiyelini beraber paylaşmalıyız. Müteahhitlere kat karşılığı arsayı biz vermeliyiz. Vatandaşlarımız ile müşterimizle emlak bürolarını barıştırmalıyız" dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: