Minik Mehteranlar Büyüledi
Minik Mehteranlar Büyüledi
Yayınlanma :
23.04.2015 13:35
Güncelleme :
23.04.2015 13:35


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına minik mehter takımı damga vurdu. Tayyare Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve çok sayıda vatandaş katıldı. Günün anlam ve önemini dair konuşan 23 Nisan Ortaokulu öğrencisi Nehir Bayat, “23 Nisan, tarihimizin dönüm noktalarından biridir. Biz büyüklerimizden aldığımız güç ve bilinçle yarınlarımızı şekillendireceğiz. Sevginin, kardeşliğin, hoşgörünün ve barışın hakim olduğu bir dünya için Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun” diye konuştu.
Konuşmanın ardından sahne alan Tophane İlkokulu öğrencilerinden oluşan mehter takımı salonu dolduranlar tarafından ayakta alkışlandı. Büyük ilgiyle izlenen öğrencilerin heyecanı yüzlerinden okunuyordu. Bursa’da düzenlenen diğer törenlerde Atatürk anıtına çelenk konulurken, okul ve alanlardaki kutlamalar gün boyu devam etti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: