Gelibolu Pirireis Meslek Yüksek Okulu Yönetim ve Öğrencileri tarafından trafik kazasından sonra ölen Emre Saki ve kalp krizi sonucu ölen İlayda Gözütok ve kantin çalışanının babası Mustafa Alıcı için mevlit okutuldu
Sarmaşıklı mevkiindeki yeni okul binasında okul yönetimi ve öğrenciler tarafından düzenlenen mevlitte, aynı ay içerisinde yaşamlarını kaybeden Deniz ve liman işletmesi programı 2. Sınıf II. Öğretim öğrencisi Emre Saki ve aynı bölümden mezun olan İlayda Gözütok ile kantin çalışanlarının babaları Mustafa Alıcı için mevlit okutuldu. Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksek Okul müdürü Yrd Doçent Doktor İsmail Elagöz, “Okul yönetimi ve tabi ki öğrencilerimizle aynı duygular içerisinde bulunuyoruz. İki yavrumuzu kaybettik, yavrularımıza Allahtan rahmet, gözü yaşlı ailelerine sabırlar diliyoruz. Bu iki öğrencimiz ve okul kantin çalışanımızın babası içinde bu mevlidimizi okuttuk” dedi.
Pirireis MYO'da Hayatını Kaybeden Öğrenciler İçin Mevlit Okutuldu
Yayınlanma :
03.03.2016 08:50
Güncelleme :
03.03.2016 08:50


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: