Saros’un Yunusları Lodosa Dayanamadı
Saros’un Yunusları Lodosa Dayanamadı
Yayınlanma :
04.02.2015 13:00
Güncelleme :
04.02.2015 13:00


Saros Körfezi’ne kıyısı bulunan Çanakkale’nin Gelibolu ilçesine bağlı Adilhan köyü sahilinde çok sayıda yunus balığı ölü olarak sahile vurdu. Edirne’nin Keşan ilçesine bağlı Erikli Sahili’nde ise bir caretta caretta şiddetli dalgalara dayanamayarak sahile ölü olarak vurdu.
ÇOK SAYIDA YUNUS BALIĞI SAHİLDE
Adilhan Köyü sahilinde yazlığı bulunan Eski Kırkpınar Ağası ve İş Adamı Mustafa Altunhan, lodosun ardından sahilde çok sayıda ölü yunus balığı bulduğunu söyledi. Şiddetli lodos nedeniyle sahilde çok sayıda yunus balığı gördüğünde şaşırdığını söyleyen Altunhan, sahile vuran yunus balıklarının tamamının öldüğünü, hiç birinin canlı olmadığını belirtti. Mustafa Altunhan, yunus balıklarını ölü olarak gördüğünde üzüldüğünü ifade etti.
ERİKLİ’DE DEV CARETTA CARETTA
Saros Körfezi’ne kıyısı olan Edirne’nin Keşan ilçesine bağlı Erikli Köyü Sahilinde şiddetli lodos nedeniyle dalgaların sürüklediği caretta caretta, sahilde ölü olarak bulundu. Dev caretta carettayı gören vatandaşlar, durumu yetkililere bildirdi.
Saros Körfezi’nin sahillerinde çok sayıda deniz canlısının lodostan etkilenerek sahile vurduğu öğrenildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: