'SOLOTÜRK' gösteri uçağı, Çanakkale Boğazı üzerinde prova uçuşu yaptı. 'SOLOTÜRK'ün gösterisi, izleyenlerin adeta nefesini kesti.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda çocuklar için Çanakkale'de gösteri yapacak olan 'SOLOTÜRK' gösteri uçağı, Çanakkale Boğazı üzerinde prova uçuşu yaptı. Üzerinde boya haricinde herhangi bir değişiklik yapılmamış olan F-16 savaş uçağının Çanakkale Boğazı üzerinde yaptığı mini gösteri nefes kesti. Kordon boyunda gezmeye çıkan vatandaşlar, sürpriz gösteriyi nefeslerini tutarak seyretti. Bazı vatandaşlar, cep telefonlarıyla gösteriyi kaydetti. 'SOLOTÜRK' Çanakkale'de diğer gösterisini ise 24 ve 25 Nisan'da Şehitler Abidesi'nde yapacak.
Solotürk' Bir Kez Daha Hayran Bıraktı
Solotürk' Bir Kez Daha Hayran Bıraktı ’SOLOTÜRK’ gösteri uçağı, Çanakkale Boğazı üzerinde prova uçuşu yaptı. , 21 Nisan 2017 Cuma
Yayınlanma :
21.04.2017 20:19
Güncelleme :
21.04.2017 20:19


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: