Teleferik’te Çile Bitmiyor
Teleferik’te Çile Bitmiyor
Yayınlanma :
24.02.2015 15:00
Güncelleme :
24.02.2015 15:00


Bu kış sezonunda hizmete giren ve 9,5 kilometre uzunluğuyla dünyanın tek kablo üzerindeki en uzun teleferiği olan sistem bugün yine arıza verdi. Öğle saatlerinde zirveye çıkmak isteyenler 22 dakika yerine 2,5 saatte Oteller Bölgesi’ne ulaştılar.
Önce Kadıyayla istasyonunda teleferik içinde mahsur kalan bir yolcu, sistem hareket edip 400 metre ilerledikten sonra yine havada asılı kaldı. O anları kameraya kaydeden yolcu, "Teleferik arızası çok can sıkmaya başladı. Hava güzel, lodos rüzgar yok. Artık ne kadar bekleyeceğimiz belli değil. İşimiz zor. Haftada bir iki defa arıza verince işlerimiz de aksıyon" dedi.
Tanıtımlarda teleferiğin 22 dakikada Uludağ’a ulaştığının anlatıldığını kaydeden yolcu, "Mekanik arızanın giderilmesi yine saatler alacak. Bir türlü çözülemiyor. Bunun çözülmesi için tedbir alınmalı" diye konuştu.
Arızanın ise hafta sonu tatilcilerin yoğun olduğu zaman diliminde değil de hafta içinde sakin bir saatte yaşanması herhangi bir sağlık sorunu yaşanmasının da önüne geçti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: