Uludağ’da Snowboard Şenliği
Uludağ’da Snowboard Şenliği
Yayınlanma :
05.02.2015 12:55
Güncelleme :
05.02.2015 12:55


4-10 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek Uludağ Snowboard Şenliği için Bursa’ya gelen Celia Miller, Billy Morgan, Sarka Pancocphova ve Tim Kevin Ravnjak, turnuva öncesi Vali Karaloğlu’nu ziyaret etti. Turnuvanın organizatörü Qpark Türkiye temsilcisi Levent İyici, “Turnuvaya katılacak olan sporcular dünyaca ünlü uluslararası sporcular. Bu organizasyon önümüzdeki yıllarda uluslararası turnuvalara ev sahipliği yapmak için güzel bir başlangıç. Uludağ’a gelen dünyaca ünlü sporcular, cumartesi günü Bursalı sporculara eğitim verecek. Pazar günü ise Türkiye’nin ilk serbest stil yarışını yapacağız. Bu organizasyona Bursa’nın ev sahipliği yapmasından mutluluk duyuyoruz” dedi.
Vali Münir Karaloğlu ise, “Ortak bir faaliyet ortaya çıktı. Uludağ’da ilk defa böyle bir turnuva yapılacak. Arzumuz Uludağ’ı dünyaya tanıtmak” şeklinde konuştu.
Sporcular, valilikte yeni Bursa logosunun önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: